Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Κορυδαλλός : η μεγάλη των blogογατων σχολή πολιτικής ανάλυσης..


Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του http://www.korydallosendimo.blogspot.com/ . Τα χάσαμε από την εμβέλεια της πολιτικής σκέψης και αναλυτικής ικανότητας κάποιων που το μόνο που κάνουν είναι να ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρούνε αντιπολιτευτικό υλικό. Τώρα τι θα απαντήσουν σε όσους τους διαβάζουν; Όπως γράφει και το ΕΝ ΔΗΜΩ είναι για γέλια. Αυτά παθαίνει όποιος λέει για να λέει και γράφει για να γράφει. Η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να είναι σοβαρή. Σε κάθε άλλη περίπτωση καλύτερη είναι η σιωπή. Άλλη μια φορά εκτεθήκατε φίλοι μας. Και αυτή τη φορά πολύ άσχημα. Γράφει λοιπόν το ΕΝ ΔΗΜΩ (http://www.korydallosendimo.blogspot.com)

Διαβάσαμε στο blog www.korydallosdimotikosdialogos.blogspot.com το πολύ ήπιων τόνων σχόλιο σχετικά με τις επικείμενες συνενώσεις που θα φέρει ο Καλλικράτης και αφού και εμείς ομολογήσουμε ότι είχε δίκιο ο Σ. Κασιμάτης όταν έλεγε ότι ο Κορυδαλλός θα μείνει μόνος του , θυμηθήκαμε τα γατόνια (τρομάρα τους) που έκαναν αναλύσεις και αναφέρονταν ακόμη και σε πρόσωπα λέγοντας ότι ο Κορυδαλλός θα ενωθεί με τη Νίκαια και βγάζανε και Δήμαρχο οι απίθανοι. Διαβάστε και γελάστε με τις προφητείες αλλά και το μεντορίστικο υφάκι τους. Ήταν τόσο σίγουροι ; Φυσικά έγινε ακριβώς το ανάποδο από ότι με αυταρέσκεια και…πειθώ έγραφαν. Ο Δήμος Κορυδαλλού δεν θα ενωθεί με άλλο Δήμο. Διαβάστε λοιπόν εδώ όλες τις κοτσάνες που έγραφαν προ ημερών :
« Αυτός είναι ο χάρτης που δημοσιεύτηκε στα χτεσινά "Νέα" και παρουσιάζει τον Κορυδαλλό μαζί με την Νίκαια, ως αποτέλεσμα των συνενώσεων του Καλλικράτη.
Συνέπειες:
• Μεγάλες διεργασίες στο τοπικό συντηρητικό στρατόπεδο όπου δρομολογείται ταχύτατα (και πιθανότατα επιτυγχάνεται) η επανασυγκόλληση, με την συμμετοχή της μερίδας των δεξιών του κυρίου Κασιμάτη σε νέα ισχυρή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπου ανήκουν. Η νέα παράταξη θα διεκδικήσει τον ενιαίο Δήμο Κορυδαλλού - Νίκαιας.
• Από κύκλους του Δημάρχου, διακινείται η πληροφορία ότι ο ίδιος σκέπτεται σοβαρότατα το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσει άλλη θητεία. Διαδίδουν μάλιστα, ότι αυτό είναι άσχετο με τον Καλλικράτη και αποτελεί προγενέστερη απόφασή του.
• Η κυρία Κυλάκου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επικεφαλής μιας ακόμη παράταξης.
• Η όρεξη του κυρίου Χρήστου άνοιξε και δηλώνει παρών προκειμένου να ηγηθεί.
Το καλό από όλα αυτά είναι ότι για τον ενιαίο Δήμο Κορυδαλλού - Νίκαιας η δημιουργία ιπποδρόμου που φέρνει ο Καλλικράτης, υπόσχεται κατά κάποιο τρόπο μια νέα, σημαντική πηγή εσόδων, ικανή να βγάλει τους δύο Δήμους από την χρεοκοπία, παρά την γενική οικονομική κρίση και τα αδιέξοδο».

Τα πέτυχαν όλα οι γάτοι. Κόλλησαν τη ΝΔ, έβγαλαν Δήμαρχο το Στέφανο Χρήστου, έστειλαν στη σύνταξη τον Κασιμάτη, έστησαν ψηφοδέλτια, έφτιαξαν και Ιππόδρομο στον Κορυδαλλό…και τι δεν είπαν. Είναι πράγματι για γέλια…


Χαιρετίσματα !