Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κορυδαλλός : κεραία κινητής στην οδό Ειρήνης Γκίνη τέλος

Ως συνήθως χωρίς τυμπνοκρουσίες και φανφάρες άλλη μια κεραία κινητής πήγε περίπατο.Ο Δήμος Κορυδαλλού έκανε απλά το καθήκον του. Κεραία κινητής στην οδό Ειρήνης Γκίνη 8 ΤΕΛΟΣ. Η έκτη στη σειρά...

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορυδαλλού

" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 15 Απριλίου 2010

Μια ακόμα παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας
απομακρύνθηκε οριστικά από τον Κορυδαλλό
Είναι η 6η που απομακρύνεται σε διάστημα τριών ετών

Μετά από συστηματικές προσπάθειες της δημοτικής αρχής του Κορυδαλλού απομακρύνθηκε οριστικά μια ακόμα κεραία κινητής τηλεφωνίας από την πόλη.
Η κεραία που ήταν εγκατεστημένη αυθαίρετα σε ταράτσα κατοικίας στην οδό Ειρήνης Γκίνη 8 απομακρύνθηκε οριστικά μετά από τελεσίδικη δικαστική απόφαση και απόφαση κατεδάφισης της Διεύθυνσης Νομαρχίας Πειραιά.
Ο Δήμος Κορυδαλλού, είχε παρέμβει από την πρώτη στιγμή διαπιστώνοντας την αυθαίρετη εγκατάσταση της κεραίας και, όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απομακρυνθεί οριστικά και αυτή η κεραία.
Η απομάκρυνση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, η οποία συνεχίζει τους ελέγχους για την ύπαρξη κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις γειτονιές του Κορυδαλλού ".