Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Κορυδαλλός : Κινέζικα για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν και όχι μόνο

Απορούμε πως και γιατί όλα αυτά τα… αετόπουλα δεν κατάλαβαν τη σαφέστατη δήλωση Κασιμάτη για το θέμα τάχα της ενοικίασης εργαζομένων από το Δήμο Κορυδαλλού στο Δήμο Νικαίας. Ειλικρινά απορούμε. Είναι τόσο δυσνόητος ο λόγος του;
Τι είπε ο Κασιμάτης ; Ότι η Δημοτική Επιχείρηση Κορυδαλλού με προγραμματική σύμβαση (εγκεκριμένη από την Περιφέρεια) με το Δήμο Νικαίας παρέχει νόμιμα υπηρεσίες – στη συγκεκριμένη περίπτωση αθλητικού περιεχομένου – στον εν λόγω Δήμο . Για να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες απασχολεί εργαζόμενους Γυμναστές. Η πληρωμή των Γυμναστών γίνεται από τον εργοδότη τους, δηλαδή τη Δημοτική Επιχείρηση Κορυδαλλού. Τα χρήματα της μισθοδοσίας τους καταβάλλει, μέσω της προγραμματικής σύμβασης, ο Δήμος Νικαίας στη Δημοτική επιχείρηση Κορυδαλλού. Αυτό είναι και τίποτε άλλο.
Ο Δήμος Κορυδαλλού δεν πρωτοτύπησε. Δεν είναι λίγοι οι Δήμοι, ανάμεσα σε αυτούς και ο Δήμος Κορυδαλλού, που για λόγους αλληλεγγύης και με πνεύμα καλής συνεργασίας σε θέματα με σαφή κοινωνικό προσανατολισμό και περιεχόμενο , παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες σε Δήμους που δεν διαθέτουν αντίστοιχες Δημοτικές επιχειρήσεις και ζητούν τη συνδρομή των πρώτων.
Και επειδή το ψάξαμε λίγο, θα λέγαμε σε όσους διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την… επάρατη σύμβαση, ας ρωτήσουν μερικούς από αυτούς που τους πατρονάρουν και που το 2002, έτος που υπογράφτηκε η σύμβαση, ήταν οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι !!! Τώρα το ανακάλυψαν; Τι φαρισαϊσμός !
Τα υπόλοιπα που γράφονται περί Κινέζικων είναι επικοινωνιακές φανφάρες που πείθουν ελάχιστους που είτε είναι Κινέζοι είτε αφελείς. Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το κακοστημένο επικοινωνιακό παραμύθι. Οι Πασχαλινές ρουκέτες έσβησαν.