Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Κορυδαλλός : HK 000 , ένας ψεύτης και μισός

Το αποξηραμένο βλίτο του Σχιστού Κορυδαλλού, ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΚΗ 000 , έδρασε πάλι. Διαστρέβλωσε τη θέση της δημοτικής αρχής ισχυριζόμενος ότι ο Δήμαρχος δήλωσε ότι έχουν φύγει όλες οι γυναίκες κρατούμενες από τις γυναικείες φυλακές. Είναι σε όλους γνωστό ότι από τις γυναικείες φυλακές έχουν αποχωρήσει οι καταδικασμένες γυναίκες και όχι οι υπόδικες. Αυτές είναι που βρίσκονται ακόμη στη φυλακή. Όμως ο απίστευτος αυτός ψεύτης, αυτός ο απόλυτα χειραγωγημένος βλαξ, νομίζει ότι οι δημότες είναι χαχόλοι και τον πιστεύουν. Καλά αυτός είπαμε είναι πειραγμένος και απαλλάσσεται λόγω ηλιθιότητας. Οι άλλοι όμως που τον κατευθύνουν δεν τον λυπούνται. Πως είναι δυνατό να μη βλέπουν ότι ο άνθρωπος είναι βλήμα ;
Για την αλήθεια του πράγματος παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από συνέντευξη του Σταύρου Κασιμάτη στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 11/12/08. Δείτε τι απαντάει ο Δήμαρχος στην ερώτηση αριθμ. 6 για τις φυλακές στην κορυφαία σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας. Η συνέντευξη είναι αναρτημένη στο δικτυακό τόπο του Σταύρου Κασιμάτη.

6. Κάνατε ότι μπορούσατε για να φύγουν επιτέλους οι φυλακές από τον Κορυδαλλό; Παραμένουν στην πόλη οι αντρικές φυλακές, οι γυναίκες υπόδικες και η ντροπή του πολιτισμού μας το Νοσοκομείο και το Ψυχιατρείο. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέχρι να φύγει και ο τελευταίος κρατούμενος.

Ο Δήμαρχος με απόλυτη σαφήνεια αναφέρεται στην παραμονή των υποδίκων (και όχι των καταδικασμένων που όντως έχουν φύγει). Τώρα γιατί αυτό το νούμερο ο ΗΚ 000 γράφει αυτές τις ψευτιές, ότι τάχα ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι έχουν φύγει όλες μάλλον άλλοι πρέπει να απαντήσουν γιατί αυτός είπαμε έχει το ακαταλόγιστο.
Είναι αυτοί που την ώρα που η πόλη γέμιζε με κάδους ανακύκλωσης κατηγορούσαν τη δημοτική αρχή ότι έχει εγκαταλήψει την υπόθεση της ανακύκλωσης προκαλώντας τα γέλια στους κατοίκους. Αλλά το πιο πολύ γέλιο γίνεται τώρα στις μέρες μας αφού πάλι οι ίδιοι
κύκλοι κατηγορούν τη δημοτική αρχή ότι εγκατέλειψε τη θεμελίωση του νέου Δημαρχείου ενώ τα θεμέλια ήδη έγιναν !!!! Κάτι γίνεται με το ρεπορτάζ παιδιά. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι για μια ακόμη φορά κοιμόσαστε όρθιοι. Για πηγαίνετε λίγο... αλλιώς το πράγμα.