Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Κορυδαλλός : Πάμε Παράδεισο και το χειμώνα...

Αντιγράφουμε από το portal του Δήμου Κορυδαλλού...

Ξεκίνησαν οι προβολές στον χειμερινό «Σινέ Παράδεισο» (30/10/2009)
Η χειμερινή κινηματογραφική αίθουσα μετατρέπεται δυναμικά σε στέκι πολιτισμού

Με επιλεγμένες ταινίες κι ένα πολύπλευρο δυναμικό πρόγραμμα υποδέχεται το χειμώνα ο «Σινέ Παράδεισος». Με προβολές στη σύγχρονη χειμερινή του αίθουσα, που λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί την πρόταση για έναν διαφορετικό «ποιοτικό» κινηματογράφο, έναν κινηματογράφο με διαφορετική αισθητική. Στόχος των διοργανωτών είναι ο χειμερινός «Σινέ Παράδεισος» να αποτελέσει όχι μια ακόμα κινηματογραφική αίθουσα αλλά και ένα «ζωντανό στέκι πολιτισμού» για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο και γι αυτό διευρύνει το πρόγραμμά του με νέες δράσεις που απευθύνονται σε όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες.

Ο «Σινέ Παράδεισος» λειτουργεί από την Τετάρτη έως την Κυριακή, ενώ περιοδικά η Δευτέρα θα είναι αφιερωμένη σε «Βραδιές Πρεμιέρας» με νέες ακυκλοφόρητες ταινίες και εκλεκτούς προσκεκλημένους.
Κάθε Τετάρτη είναι η μέρα της Κινηματογραφικής Λέσχης με προβολές ταινιών που άφησαν το ίχνος τους στον παγκόσμιο κινηματογράφο και ειδικά αφιερώματα, ενώ θα ακολουθεί συζήτηση με το κοινό. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.. Μάλιστα η δραστήρια Κινηματογραφική Λέσχη κυκλοφορεί από φέτος και το περιοδικό της με τίτλο «Μοντάζ στο Σινέ Παράδεισος» με παρουσίαση των ταινιών του διμήνου και ειδικά αφιερώματα.
Από Πέμπτη έως Κυριακή θα προβάλλονται ταινίες Α’ Προβολής, αλλά και ταινίες που δεν προλάβαμε να δούμε τους προηγούμενους μήνες, δυσεύρετες ταινίες μικρών παραγωγών Για το πρόγραμμα προβολών το κοινό μπορεί να ενημερώνεται από τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο αλλά και από τις ηλεκτρονικές σελίδες: www.korydallos.grhttp://cine-paradisos.blogspot.com. και
Παιδικό Σαββατοκύριακο είναι ο τίτλος των παιδικών προβολών κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6 το απόγευμα με ταινίες Α’ προβολής.
Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη έως Παρασκευή 5 €
Σάββατο και Κυριακή 7 €
Παιδικό, Φοιτητικό 4 €
Κάρτα 10 προβολών 30 €

Σινέ Παράδεισος, Ζάππα 4, τηλ 210 4960955.