Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Κορυδαλλός : Το άκρο άωτο της παραπληροφόρησης !


Αυτό και αν είναι παραπληροφόρηση ή καλύτερα πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Γράφτηκε ότι η δημοτική αρχή κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα για να καλύψει τη δαπάνη της ετήσιας εκδήλωσης για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου !
Αν κάποιος θελήσει να ταξινομήσει τις θετικές δράσεις και πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής Κασιμάτη δύσκολα δεν θα βάλει στην πρώτη θέση τη μεγάλη προσπάθεια για νοικοκύρεμα και περιορισμό των δαπανών δημοσιότητας και επικοινωνίας. Ειδικά για τα ταχυδρομικά τέλη – και το αναφέρουμε επειδή αποτέλεσε κυρίαρχο στοιχείο της κριτικής για τις δαπάνες της συγκεκριμένης εκδήλωσης – η δημοτική αρχή από τον πρώτο κιόλας χρόνο πέτυχε περιορισμό τους κατά 400% !!! Αυτά τα στοιχεία είναι κατατεθειμένα και στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού και απολογισμού. ( Εκεί θα δουν επίσης ότι η δημοτική αρχή στο πλαίσιο της γενικής περιστολής των δαπανών και περιορισμού του κόστους εξοικονόμησε 1.000.000 € ετήσια!!!)
Και προσέξτε ! Δεν αναφερόμαστε στο περιεχόμενο, στο περιεχόμενο δηλαδή των φακέλων, απλά στα τέλη ταχυδρόμησης. Θέλετε να δούμε και το περιεχόμενο ; Εύκολο. Ρίξτε μια ματιά στο Δημοσκόπιο, την περιοδική ενημερωτική έκδοση του Δήμου, και θα καταλάβετε.
Ας αφήσουν λοιπόν οι διάφοροι μοναχικοί παπαγάλοι την παραφιλολογία περί σπατάλης γιατί είναι εξόφθαλμα αστεία. Είπαμε κριτική μέχρι εκεί που δεν παίρνει αλλά όχι ψέματα. Οι δημότες έχουν κρίση και βλέπουν. Και βλέπουν τους πάντες και τα πάντα. Και κρίνουν αυστηρά. Δεν χρειάζονται πληροφοριοδότες.

ΥΓ. Εεε Ηλία πάλι εκτέθηκες ! Ζήτησες από το Δήμο να «μπει» στο Σύζευξις. Καλά δεν γνωρίζεις ότι όλο το διαδικτυακό περιβάλλον του Δήμου κρέμεται στο Σύζευξις ; Δεν γνωρίζεις ότι το ΚΕΠ στηρίζει το σύνολο της επικοινωνίας του στο Σύζευξης ; Κρίμα αλλά σε έφαγαν οι ρεπόρτερς σου...