Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Κορυδαλλός : το αστέρι της πόλης και του διαδικτύου, ο γνωστός γκαφατζής ΗΚ είναι και πάλι εκτός τόπου και χρόνου


Είπαμε να κάνουμε πλάκα με το παιδί αυτό, τον γνωστό ΗΚ και να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά. Όμως χρειάζεται φροντίδα. Έστω και μέσω διαδικτύου. Τελευταία φαίνεται ότι έχει πλήρη απώλεια χρόνου και χώρου. Κοιτάξτε τι γράφει το αστέρι της πόλης :
Η αποφλοίωση είχει γίνει σε δύο δόσεις, η πρώτη η μέσα (κρυφή) και η δεύτερη (στην πλευρά του δρόμου) πειμετρικά...Χαμπάρι ας πούμε δεν το πείρατε δίπλα στην Δημοτική Αστυνομία και το Πνευματικό κέντρο και φυσικά δεν μιλάμε για την πράξη αλλά για την αποκατάσταση της).

Φίλοι αναγνώστες βγάζετε εσείς νόημα και βρίσκετε απειροελάχιστη συνοχή σε όσα γράφει ; Καλά ότι η λέξη "πήρατε" κατά τον ΗΚ γράφετε με -ει- δηλαδή "πείρατε" είναι αναμενόμενο αφού πάντα κατά τον ΗΚ βγαίνει από το πειραγμένος (δηλαδή παρμένος ή όπως λένε οι πολύ ευρυματικοί νέοι μας "πήρε φως"...)

Επίσης περιγράφει το μυστικό ταξίδι μιας φλούδας πεύκου σε δύο φάσεις, η πρώτη λέει κρυφή (!!!) και η άλλη φανερή αφού έγινε πειμετρικά (έτσι γράφει)στο δρόμο !!!

Και καλά όλα αυτά. Κατηγορεί τη Δημοτική Αστυνομία και την κατακεραυνώνει επειδή λέει δεν πήρε (με -η- Ηλία...) χαμπάρι τίποτε παρά το γεγονός ότι τα γραφεία της είναι ακριβώς δίπλα, στο κτίριο δηλαδή του Πνευματικού Κέντρου.

Ρε παιδί μου Ηλία σύνελθε επιτέλους γιατί υπερεκτίθεσαι. Καλά δεν ζεις στον Κορυδαλλό ; Δεν γνωρίζεις ότι η Δημοτική Αστυνομία μετά από απόφαση της δημοτικής αρχής εδώ και δύο χρόνια τώρα συστεγάζεται με την υπηρεσία μεταναστών σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και ιδιαίτερα λειτουργικό κτίριο απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης ; Σε φάγανε τα όρη και τα βουνά Ηλία και συ μεγάλε ρεπόρτερ, τιμητή των πάντων, φλουδοκυνηγέ, δεν γνωρίζεις ούτε τι γράφεις ούτε τι λαλείς. Δεν κάνεις καμιά βόλτα στην πόλη να δεις που είναι το Δημαρχείο ; Εκτίθεσαι Ηλία. Εκτίθεσαι διαρκώς. Αυτό όμως που πραγματικά πρέπει να παραδεχτούμε είναι ότι αποτελείς μέσα στην κρίση και το γκρίζο των ημερών, πραγματική όαση διασκέδασης. Πάμε για την επόμενη γκάφα Ηλία.