Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Κορυδαλλός : Μπούφος ΗΚ 000 ή Κόναν ο Βάρβαρος ;

Αυτή τη φορά ήταν διπλό το χτύπημα. Ο γνωστός μπούφος επαναλαμβάνει τη βλακεία περί κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Ότι τάχα ενώ η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες κρατούμενες έφυγαν , αυτές είναι στη θέση τους. Για τελευταία φορά παραθέτουμε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σ. Κασιμάτη όπου φαίνεται καθαρά ότι ο Δήμαρχος αναφέρεται πάντοτε στις υπόδικες και όχι στις καταδικασμένες.Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό.Αν δεν το καταλαβαίνει τότε η κατάστασή του είναι δραματική. Αν όμως το καταλαβαίνει και προσπαθεί να δημιουργήσει επικοινωνιακό θόρυβο τότε είναι απλά προβοκάτορας.
"Κάνατε ότι μπορούσατε για να φύγουν επιτέλους οι φυλακές από τον Κορυδαλλό", ρωτάει ο δημοσιογράφος το Σταύρο Κασιμάτη και εκείνος απαντά : "Παραμένουν στην πόλη οι αντρικές φυλακές, οι γυναίκες υπόδικες και η ντροπή του πολιτισμού μας το Νοσοκομείο και το Ψυχιατρείο. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέχρι να φύγει και ο τελευταίος κρατούμενος"

Αυτό βέβαια που βγάζει μάτι είναι εκείνο το "γυναικίες" όπως εμφανίζεται στο γνωστό blog της συμφοράς . Εννοεί "γυναικείες" βέβαια. Ο Κόναν ο Βάρβαρος δεν θα το έγραφε έτσι. Γιατί άλλο οι "μαλ...ίες" που γράφει αυτό το αστέρι του γραπτού λόγου και άλλο "γυναικείες". Για τελευταία φορά ειδοποιούμε, τα παιδιά μακριά. Ο τύπος γράφει εις την βαρβαρικήν!