Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Κορυδαλλός : ο ΗΚ 000 , η Γερμανική Κρουπ και η αξιοπρεπής θητεία

Χτύπησε πάλι ο θρυλικός πράκτωρ ΗΚ 000. Αυτή τη φορά παραδίδει μαθήματα σχετικά με τους τύπους των όπλων. Είναι εμφανής η αδυναμία του για την Κρουπ. Τυχαίο είναι ; Ούτε απόγονος να ήταν! Εμείς δεν έχουμε ιδέα , ούτε θέλουμε να έχουμε ιδέα και δε γουστάρουμε τους τύπους που έχουν ιδέα από όπλα. Επίσης δεν καταλαβαίνουμε τα περί αξιοπρεπούς θητείας γιατί κάτι τέτοια έλεγαν στους συλληφθέντες στη Νομική και το Πολυτεχνείο οι ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ όπως ο εθνικόφρων ο ΗΚ 000. Από την άλλη όταν λέμε ΗΚ 000 δεν αναφερόμαστε στο όπλο «ΗΚ τρίχες» (αυτά που γράφει δηλαδή λες και ο κόσμος καίγεται για τα όπλα της Κρουπ) αλλά στο περιεχόμενο. Στο βλήμα δηλαδή !
Και κάτι άλλο. Δίνε αυτά τα απίθανα που γράφεις να στα διορθώνουν που και που . Εντάξει θα κάνεις και λάθη αλλά το έχεις ξεφτιλίσει ρε ΗΚ 000 που δεν είσαι πολυβόλο !!!

Από το blog του ΗΚ 000 (ή αλλιώς Μπαμπινιώτη)

Με την ήττα των ναζί η εταιρία υποχρεώθηκε να μικρύνει σημαντικά και να πάψει την κατασκευή στρατιωτικού εξοπλισμού. έτσι το 1949 γενήθηκε η οπλοβιομηχανία Heckler & Koch η οποία και αποτέλεσε ουσιαστηκά συνέχεια της πρώτης.

Καλά το γεννήθηκες είναι βαριά Ελληνικά και το έγραψες με ένα νι αλλά το ουσιαστικά το διέλυσες. Από πολυβόλα μικρέ στρατοκάπηλε ξέρεις , από Ελληνικά όμως τούβλο. Έτσι δεν είναι μικρέ Παπαδόπουλε ;
Εμείς επιμένουμε. Μαζέψτε τον. Σας κάνει κακό που οι κοτσάνες του περιφέρονται από blog σε blog.