Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Κορυδαλλός : Πράκτωρ ΗΚ 000, ένας βλάκας και μισός (προβοκάτορας)



Έδρασε πάλι αυτό το απαύγασμα της βλακείας, ο ελλειμματικός αχυράνθρωπος , ο πράκτωρ του Σχιστού ΗΚ 000. Φωτογράφησε τάχα μια νυχτερινή άσκηση του σώματος των εθελοντών του Δήμου η οποία έγινε παρουσία της δημοτικής αρχής (!!!) και με τη χαρά του νεοσύλλεκτου έγραψε στο γνωστό blog ότι πραγματοποιήθηκαν παράνομες χωματουργικές εργασίες !!!! . Για την άσκηση ακολουθήθηκε η τεχνική της προσομοίωσης . Χρησιμοποιήθηκαν δηλαδή διάφορα υλικά όπως μπάζα, ξύλα κλπ.
Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής αρχής και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για πρώτη φορά έχει ύφος τόσο δεικτικό και οργίλο. Έχουν δίκιο οι άνθρωποι αλλά προφανώς δεν ξέρουν με τι νούμερο έχουν μπλέξει.
Εμείς προτείνουμε στη δημοτική αρχή τα εξής :
1. Άμεση , συνεχιζόμενη και δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη προς τον ΗΚ 000 από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου
2. Συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών με τη Σχολή Ψυχολογικών Σπουδών του John Hopkins University για την περαιτέρω έρευνα πάνω στην περίπτωση ΗΚ 000
3. Την επόμενη φορά που θα χρειαστούν σοβαρά μπάζα για τις ασκήσεις των εθελοντών να χρησιμοποιήσουν τον ΗΚ 000 !!!
Φίλοι που έξυπνα χρησιμοποιείτε αυτό το ανθρωπάριο μαζέψτε το . Μοντάζ και κολάζ έκανε και η χούντα. Αλλά πρόσεχαν περισσότερο. Η δημοτική αρχή κάνει και λάθη φυσικά. Αναδείξτε τα. Κάνετε κριτική. Σφοδρή κριτική. Είναι δικαίωμα του καθενός αυτό. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Εντάξει πες – πες κάτι θα μείνει, είναι γνωστή η γκεμπελική μεθοδολογία. Αλλά εδώ ο τύπος αυτός ξεπερνάει τα όρια. Ακόμη και ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε από ντροπή. Αν πάλι έχει το ακαταλόγιστο υπάρχει και η Ψυχιατρική. Αν και νομίζουμε ότι στην περίπτωση αυτή η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Ρε τι πάθαμε .

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του Δήμου Κορυδαλλού

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

7 Ιουλίου 2009

Θέμα: Απάντηση σε ανάρτηση korydallos. blogspot.com

Όταν ο κατήφορος δεν έχει τέλος με πόλεμο λάσπης εναντίον και εθελοντών

Οι Κορυδαλλιώτες έχουν πλέον πειστεί ότι στην πόλη που ζουν, δραστηριοποιείται ένας κοινός ψευδολόγος, συστηματικός διαστρεβλωτής της πραγματικότητας και συκοφάντης κάθε θετικής πρωτοβουλίας από τον Δήμο Κορυδαλλού.

Αυτή τη φορά όμως θύματα της λασπολογίας του υπήρξαν και 60 πολίτες- εθελοντές μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κορυδαλλού. Άνθρωποι όλων των ηλικιών οι οποίοι θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν ανιδιοτελώς τη βοήθειά τους σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών.

Εθελοντές οι οποίοι με την αρωγή και σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού εκπαιδεύονται τακτικά για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τη βοήθεια σε συνανθρώπους τους, όταν παραστεί ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό το περασμένο Σάββατο στην έκταση των πρώην λατομείων στο Σχιστό Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη άσκηση της σεζόν σε πραγματικές συνθήκες. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν οι ανάλογες τεχνητές συνθήκες προκειμένου να γίνει εκπαίδευση για πυρόσβεση, καθώς και έρευνα και διάσωση από ερείπια με τη χρήση και ορειβατικού εξοπλισμού. Για την πυρόσβεση στήθηκε μια μεγάλη ξύλινη επιφάνεια, ενώ για τη διάσωση από τα ερείπια χρησιμοποιήθηκαν μπάζα.

Παρούσα στην άσκηση και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Δημοτική Αστυνομία Κορυδαλλού και φυσικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, οι οποίοι με την ευκαιρία εξέφρασαν για μια ακόμα φορά τις ευχαριστίες τους στην ΕΔΟΚ και σε όλους τους εθελοντές.

Για όλα τα παραπάνω βέβαια ο γνωστός διαστρεβλωτής της πραγματικότητας στον Κορυδαλλό δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί. Οι μακρινές φωτογραφίες που ανάρτησε συνοδευόμενες από ένα κείμενο γεμάτο ψεύδη, του αρκούν για να αναδείξει για μια ακόμα φορά την εμπάθεια του, θεωρώντας ότι ενισχύει την αποτυχημένη εκστρατεία λάσπης που έχει ξεκινήσει εδώ και δυο χρόνια.
Δυστυχώς για αυτόν και αυτή τη φορά οι εθελοντές διασώστες, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εργαζόμενοι του Δήμου, αποτελούν αδιάψευστοι μάρτυρες. Και ο ίδιος παραμένει ένας μοναχικός, εμπαθής, μίζερος λασπολόγος.