Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Λαλάκης, ένας τοσοδούλης γκεμπελίσκος....


Διαβάσαμε στο Λαλάκιο blog ότι ο Δήμαρχος και ο δήμος Κορυδαλλού γενικότερα αδιαφόρησαν για τους απεργούς φυλακισμένους σε όλη τη χώρα. Ο ρόλος του γκεμπελίσκου, του ψευδολόγου, ταιριάζει απόλυτα στο μαμόπαιδο τον Λαλάκη και δένει απόλυτα με τους υπόλοιπους ρόλους του, αυτούς του καταδότη και κοινού συκοφάντη. Έτσι αποκαλύπτεται πλήρως η διεστραμμένη προσωπικότητα αυτού του τυπάκου που κυνηγά την αλήθεια επινοώντας και αναπαράγοντας το ψέμα.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου του Δήμου Κορυδαλλού για το μεγάλο θέμα της απεργίας στις φυλακές που δόθηκε στις εφημερίδες από τις 3 Νοεμβρίου (πολύ πριν αυτός ο χαζοβιόλης ο μαμολαλάκης κάνει την καταγγελία για αδιαφορία τάχατες της δημοτικής αρχής). Τόση κακία, βλακεία και αθλιότητα δεν έχουμε ξανασυναντήσει συγκεντρωμένη σε ένα μόνο άνθρωπο.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
3 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων των φυλακών του Κορυδαλλού εκφράζει ο Δήμος και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης με αφορμή τις κινητοποιήσεις τους για τις συνθήκες κράτησης.
«Η απομάκρυνση των φυλακών από την πόλη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο μας. Όσο όμως οι φυλακές παραμένουν στην πόλη δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι για τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων που στερούνται την ελευθερία τους. Στις αντρικές φυλακές οι κρατούμενοι στοιβάζονται κυριολεκτικά και οι συνθήκες μόνο σωφρονισμού δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν. Όπως είναι γνωστό το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Κυβέρνηση έχουν εξαγγείλει επανειλημμένως πρόγραμμα αποσυμφόρησης των φυλακών Κορυδαλλού. Εντούτοις σήμερα στοιβάζονται πάνω από 2.500 κρατούμενοι, σε μια φυλακή που κατασκευάστηκε να λειτουργήσει ως δικαστική. Το πρόγραμμα αποσυμφόρησης τους, που έχει εξαγγείλει πολλάκις το Υπουργείο Δικαιοσύνης καθυστερεί δραματικά. Το Ψυχιατρείο και το Νοσοκομείο των Φυλακών μόνο κατ ευφημισμόν μπορούν να ονομαστούν έτσι, αφού λειτουργούν υπό απάνθρωπες συνθήκες. Η απομάκρυνσή τους με την ένταξή τους στο ΕΣΥ, η μετατροπή τους σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, η σταδιακή αποσυμφόρηση έως την πλήρη απομάκρυνση των αντρικών φυλακών παραμένουν διαρκείς στόχοι μέχρι την τελική από- φυλάκιση της πόλης.
Μέχρι τότε όμως, είναι καθήκον της Πολιτείας και δείγμα πολιτισμού να εξασφαλισθούν ανθρώπινες συνθήκες. Ως Δήμος αποσυνδέουμε τα κτίρια από τους ανθρώπους. Αγωνιζόμαστε για την απομάκρυνση των φυλακών αλλά ενδιαφερόμαστε εξίσου για τις συνθήκες κράτησης αυτών των ανθρώπων» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Συμβουλή : Λαλάκη πρόσεξε τι αναδημοσιεύεις. Νομίζουμε ότι σε εχουν πιάσει κορόϊδο και δεν το έχεις καταλάβει. Έχεις γίνει αχθοφόρος και αχυράνθρωπος. Γνωρίζεις φυσικά ότι όταν αναδημοσιεύεις συνειδητά πληροφορίες είσαι το ίδιο υπεύθυνος για το περιεχόμενό σου