Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Δεν κοιτάς το χάλι σου δαιμόνιε Λαλάκη


Ο δαιμόνιος ιστορεπόρτερ Λαλάκης (το παιδί της μαμάς του) δεν μπήκε στην ουσία της ανακοίνωσης της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Κορυδαλλού. Αρκέστηκε μόνο να κατηγορήσει ο χαζούλης την υπηρεσία επειδή στο έγγραφό της δεν είχε ακριβή ημερομηνία (είχε μόνο το μήνα) και επειδή κατά λάθος φυσικά το "ρ" έγινε "τ" στη λέξη περιβάλλον. Ιδού τι γράφει ο μικρόψυχος στο blog του στις 3.11.08 :
" Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο . . .
Ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κοσμίδης Ηλίας με ένα έγγραφο
χωρίς ημερομηνία (έχει και συνέχεια . . .) στο οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως Αντιδήμαρχος «Πρασίνου και Πετιβάλλοντος» (ναι με «τ» κι όχι με «ρ») προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει ενώ παράλληλα κομπάζει λέγοντας πως δεν είναι ‘Πεύκα’ τα συγκεκριμένα δέντρα αλλά ‘Καζουαρίνα’. Στα βόρεια, ο Κορυδαλλός συνορεύει με τον ‘Βοτανικό Κήπο’. Ο παράδεισος αυτός δέχεται επισκέπτες καθημερινά τις ώρες 08:00 με 14:00. Μια βόλτα από κει θα βοηθήσει πολλούς αλλά και συγκεκριμένους να μάθουν και να δουν τα 90 περίπου είδη της οικογένειας «Πευκίδες» (κοινός πεύκα). Το θέμα με τη κοπή πεύκων (δείτε εδώ I, II, III & IV) ανέβασε το blog μας (ο Δήμος το ονομάζει κλάδεμα) και ακολούθως η κίνηση πολιτών «16χρονη πόλη» και ο κ. Φωτεινόπουλος Προκόπης κατέθεσε αίτηση σχετικά. Ο κλασικός Όσκαρ είχε πει : Μην λογομαχείς ποτέ με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας"

Πίσω από τις λέξεις δεν κρύβεται ο Αλέξης αλλά ένας μίζερος και ανέραστος τύπος, ο Λαλάκης. Κοιτάξτε φίλοι αναγνώστες πως γράφει ο αγράμματος στην τελευταία σειρά τη λέξη "λόγω" . Με όμικρον τη γράφει αυτός ο της πλάκας τιμωρός των πάντων. Διότι λόγω και όχι λόγο Λαλάκη κακομοιριάς και μαγκουφιάς κατάντησες να παίζεις με τρίχες και όχι με την ουσία. Όχι τίποτε άλλο αλλά εκθέτεις και τα παιδιά της 16χρονης πόλης που ανέλαβες εργαλαβικά δικηγόρος τους. Είδες πόσο άτυχος είσαι Λαλάκη. Πήγες για μαλλί και βγήκες.... Βρες άλλο τρόπο λοιπόν να βγάζεις τη χολή που βγάζεις. Διότι Λαλάκη υπάρχει και το άλλο : "μη λογομαχείς με ένα μ....., θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω (και όχι λόγο ρε βλήμα) πείρας" . Αποφασίσαμε λοιπόν να μη λογομαχήσουμε μαζί σου γιατί θα μας κερδίσεις σίγουρα λόγω...