Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Κορυδαλλός : Μαζέψτε τον ! Μακριά από τα παιδιά τώρα !


Χτύπησε και πάλι η γνωστή Κατίνα του Σχιστού με τον κωδικό "ηκ 000 UFO sxisto.com"...Αφού απομακρύνετε οπωσδήποτε τα παιδιά, διαβάστε μόνοι ένα απόσπασμα ανάμεσα σε άλλες τρίχες που αραδιάζει προσπαθώντας να μας πείσει ότι η Δημοτική αρχή κόβει τα πεύκα !!!
" Πόσες νέες επειχηρίσεις διευκολύνουν τα πεύκα που χάνοναται", ρωτάει ο διάδοχος του καθηγητή Μπαμπινιώτη. Έτσι όπως το βλέπετε το έχει γράψει. Τρομάρα του! Καλά ότι δεν υπάρχει νόημα είναι εμφανές. Προφανώς θέλει να πει ότι η δημοτική αρχή κόβει τα πεύκα επιθυμώντας να διευκολύνει κάποιες επιχειρήσεις . Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνουμε εμείς. Το χέρι μας δεν το βάζουμε στη φωτιά αλλά μάλλον αυτό θέλει να πει. Εντάξει δεν μπαίνουμε στην ουσία γιατί αυτά που ισχυρίζεται είναι γελιότητες. Αλλά αυτή η μαγική λέξη "επειχηρίσεις" τι είναι ; Ποιος είπε σε αυτό το φρούτο ότι έχει δικαίωμα να συντρίβει την ελληνική γλώσσα ; Ποιος του είπε ότι γράφουμε - έστω και στο διαδίκτυο - όπως μας κατέβει ; Δεν έχει υπόψη του ότι είναι πιθανόν να το διαβάσουν μικρά παιδιά; Δεν καταλαβαίνει ότι αν υπήρχε εισαγγελέας πολιτισμού θα διέταζε αμέσως τη σύλληψή του; Εκείνο που μας κάνει περισσότερο εντύπωση είναι που το παίζει και "θεοσεβούμενος ελληνάρας" τρομάρα του. Πάντως εμείς προτείνουμε στις αρχές του τόπου να του απονείμουν παράσημο και να του χορηγήσουν δωρεάν θέση σε όποιο ψυχιατρείο της χώρας επιλέξει. Η από την πλευρά του προσφορά γέλιου μέχρι δακρύων με αυτά που κατά καιρούς γράφει είναι πράγματι αξεπέραστη.
Το άλλο το απίστευτο; Είδε λέει ένα ελικόπτερο πάνω από τον Κορυδαλλό που παραβίασε το FIR της πόλης !!!!!! Κατασκοπεία, κατασκοπεία κωδικέ "ηκ 000 UFO sxisto.com". Ρε έχεις μουρλαθεί τελείως ; Τι είναι αυτά που αραδιάζεις; Έχεις γίνει κυνηγός ελικοπτέρων; Τι νομίζεις ότι είναι ο Κορυδαλλός, το Γκουντάναμο ; Τα διαβάζαμε όλα αυτά και δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε από τα γέλια. Τι παιδί είναι αυτό ; Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε αυτοί που τον εκμεταλλεύονται. Δεν παίζουμε φίλοι μας με τέτοιες περιπτώσεις. Είναι σοβαρές.