Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Τρέχα Λαλάκη , τρέχα !

Πάλι τα ίδια ο μικρός Λαλάκης. Κοιτάξτε τι γράφει σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου 2008 στην πόλη μας στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο.

Γράφει λοιπόν : "Τέτοια υποδοχή νέου έτους με βεγγαλικά, τραγούδια, χορό και τόσο πολύ κόσμο δεν είχε ξαναδεί η πόλη μας τέτοια μέρα. Ο
Χρήστου ποτέ δεν κατάφερε κάτι τέτοιο, αλλά τώρα με Δήμαρχο Κασιμάτη όλα συμβαίνουν"

Δηλαδή Λαλάκη τι εννοείς; Ο τέως ήταν κακός Δήμαρχος επειδή δεν κατάφερνε να έχουμε στην πόλη μας τέτοιες εκδηλώσεις; Τώρα πως να πεις εσύ παιδί - ορτινάτζα ότι ο τέως ήταν κακός; Άρα ήταν καλός αφού με κάποιο τρόπο κατάφερνε να μην έχουμε διαδηλώσεις στην πόλη...Αυτό θα εννοείς σίγουρα. Άλλωστε ταιριάζει και με την ιδεολογία σου (μήπως είναι μόνο μιλιταριστική ;) . Δηλαδή Λαλάκη αν ο Κασιμάτης όπως βλακωδώς ισχυρίζεσαι υποθάλπει τις διαδηλώσεις πρέπει να μας πεις τι είναι κατά τη γνώμη σου; Καλός ή κακός; Μπερδεύτηκες ε; Διάλεξε λοιπόν. Είσαι με τους διαδηλωτές που όπως αφήνεις να εννοηθεί έφερε στην πόλη ο Κασιμάτης ή με τα ΜΑΤ και εναντίον των διαδηλωτών; Γιατί μας βγάζεις ότι είσαι μόνο με τα ΜΑΤ. Ξέρεις τι εννοούμε. Εκτός του ότι έχεις το αστυνομικό δαιμόνιο μέσα σου (με την ευκαιρία να σου πω ότι σου ξέφυγε μια γόπα πεταμένη στην πλατεία Ελευθερίας, πήγαινε άμεσα να τη φωτογραφίσεις και ανέβασέ την στο μπλοκ σου) πιστεύουμε ότι είσαι και λίγο γκεμπελίσκος...Στο είπαμε κάποιοι σε βάζουν να γράφεις. Έλεγχέ τα λίγο. Εκτίθεσαι αγρίως φίλε μας.

Το άλλο; Δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο Κασιμάτης για τις γυναικείες φυλακές; Και το θλιβερό με εσένα είναι ότι βάζεις στο μπλοκ σου τη θέση της δημοτικής αρχής και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Τι λέει λοιπόν η δημοτική αρχή ; Απλά ότι οι κατάδικες έφυγαν. Αυτό, τίποτε άλλο. Εκτός και για να το καταλάβεις πρέπει να κάνει ο Κασιμάτης γιορτές και πανηγύρια, τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του πρόσφατου παρελθόντος στο οποίο ανήκεις δηλαδή... Άσε μας ρε Λαλάκη. Ασχολήσου με τίποτε περισσότερο σοβαρό. Θα σε βοηθήσει ειλικρινά. Αν μπορείς βέβαια.