Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Κορυδαλλός : Κατρακύλα ; Εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε

Είδαμε στο blog Δημοτικός Διάλογος άλλο ένα επεισόδιο της σειράς "Τα λένε αλλιώς". Με πολύ κομψό τρόπο οι άνθρωποι του blog http://korydallosdimotikosdialogos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html καταθέτουν τη διαμαρτυρία τους για τη "μεθοδολογία" του "Πάμε Αλλιώς". Εμείς πιστεύουμε ότι πρόκειται για ασχετοσύνη. Τίποτε άλλο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι είναι τόσο αφελείς ή από την άλλη τόσο κακεντρεχείς και θέλουν να εκτίθενται. Δεν θέλουμε με τίποτε να δεχτούμε ότι υπάρχει μεθόδευση. Από αυτό το χώρο δεν περιμένουμε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτές είναι ακροδεξιές συνταγές.
Άντε βέβαια τώρα να αποδείξουν ότι αυτά που έλεγαν για κατασπατάληση 4.000 ευρώ , όταν όπως διατείνονται από τον Δημοτικό Διάλογο όλη η εκδήλωση έγινε με χορηγίες και μάλιστα ότι είναι πρόθυμοι να δείξουν και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.
Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Υπάρχουν εξαιρετικά καλά μυαλά και πολλοί σοβαρότατοι άνθρωποι στο χώρο αυτό. Απλά στη σημερινή συγκυρία οι φωνές αυτές δεν ακούγονται.