Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Κορυδαλλός : αλλάζει οδός η Αγ. Γεωργίου...


Μεταφέρουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής σχετική με τα έργα στο κέντρο της πόλης αλλά και σε πολλές παιδικές χαρές και ανοιχτούς χώρους. Τα έργα υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος "Πράσινη ζωή στην πόλη". Έτσι σύντομα θα δούμε μια νέα οδό Αγ. Γεωργίου και επιτέλους μια πιο όμορφη και λειτουργική "Μικρή Ταξιαρχών". Σημαντική είναι και η ανάπλαση του χώρου ανάμεσα στο Σινέ Παράδεισος και το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης. Μια γωνία πολιτισμού , ένας ανοιχτός χώρος μπροστά σε δύο πολύ σημαντικούς φορείς Πολιτισμού, Τέχνης και Επιμόρφωσης θα είναι σε λίγο καιρό στη διάθεση των Δημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας. Μπράβο σε όλους.

Ανακοίνωση- Έναρξη έργων Αγ. Γεωργίου και Ταξιαρχών
-----------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί συνδημότες
Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο κέντρο της πόλης μας, η δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους κατοίκους, η ασφαλής πρόσβαση για τους πεζούς και τα παιδιά, η ενίσχυση του εμπορικού κόσμου σε μια οικονομικά δύσκολη συγκυρία, αποτελούν βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.
Για το σκοπό αυτό προχωράμε σε έργα που θα συμβάλλουν στη ζωή στο κέντρο του Δήμου μας, ξεκινώντας από την ανάπλαση της οδού Αγ. Γεωργίου και της μικρής Ταξιαρχών. Οι δυο δρόμοι αποτελούν το πρώτο μέρος ενός δικτύου «πράσινων διαδρομών» και αναπλάσεων που θα υλοποιηθούν στην πόλη.
Τις επόμενες μέρες ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης των οδών:
Α. Αγ. Γεωργίου, από Γρ. Λαμπράκη προς την οδό Κρήτης και από πλατεία Ελευθερίας έως πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Αγ. Γεωργίου).
Β. Ταξιαρχών (μικρή Ταξιαρχών) από πλατεία Ελευθερίας έως Ξενοφώντος.
Προκειμένου να βελτιώσουμε τη ζωή όλων μας ζητάμε την κατανόηση σας για τη σύντομη αναστάτωση που θα προκληθεί το διάστημα αυτό στην περιοχή. Η δημοτική αρχή και οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα είναι στη διάθεση σας για κάθε ζήτημα που μπορεί να ανακύψει στα τηλέφωνα: 210-49.90.712, 210-49.90.560.

Ο Δήμαρχος
Σταύρος Κασιμάτης