Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Κορυδαλλός : Λαλάκης και βλάκας και προβοκάτορας


Είπαμε να μην ασχοληθούμε πάλι με αυτό το απόσταγμα της βλακείας, τον Λαλάκη. Έλα όμως που αυτό το ανθρωπάριο ψοφάει για δημοσιότητα. Τι έκανε πάλι ο αθεόφοβος; Πήγε και φωτογράφισε δυο μπουλντόζες παρκαρισμένες σε ένα χώρο κοντά στο γκαράζ της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, έβαλε και κάτι βελάκια ο χαχόλος για να δείξει τάχα ότι γίνονται εργασίες και πανηγυρίζει ότι συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τη δημοτική αρχή να στήνει μάντρες.
Ποια είναι όμως η αλήθεια την οποία ως συνήθως απέκρυψε όμως αυτός ο μικρός προβοκάτορας ;

Πράγματι προ διμήνου ένας καταληψίας προσπάθησε να δημιουργήσει μια κατασκευή φύλαξης υλικών και εργαλείων στον εν λόγω χώρο . Για κακή του τύχη ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, που επισκέπτεται την περιοχή τρεις φορές την εβδομάδα, τον είδε, κάλεσε την Αστυνομία και τον έστειλε στο αυτόφωρο. Μάλιστα ο παραβάτης υποχρεώθηκε να αναδιαμορφώσει το χώρο και να τον φέρει στην προηγούμενη κατάσταση. Είναι ο χώρος που έχει φωτογραφήσει αυτό το αστέρι του διαδικτύου , η συμφορά της περιοχής ο Λαλάκης.

Η δημοτική αρχή τόσο με δική της πρωτοβουλία και πάντοτε μέσα στα όρια και τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος αλλά και σε αγαστή συνεργασία με τη Νομαρχία και το Δασαρχείο, έχει στείλει στο αυτόφωρο τουλάχιστον δέκα παραβάτες ενώ εποπτεύει την περιοχή και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που είναι σε αντίθεση με την περιβαλλοντική νομοθεσία. Σταθερό μέλημά της είναι η αποτροπή πράξεων που θα επιβαρύνουν την περιοχή και θα υποβαθμίσουν το περιβάλλον. Και το έχει αποδείξει.

Αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα υπόλοιπα κινούνται στο πλαίσιο της ηλιθιότητας του ερήμου του Λαλάκη που έχει μπερδέψει την οικολογία με τις γλάστρες και της αθλιότητας, μιζέριας, εγωκεντρισμού και μικροψυχίας κάποιων που τον εκμεταλλεύονται με το χειρότερο τρόπο θεωρώντας ότι βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων ενώ στην ουσία είναι μονίμως απόντες.